esss

Hakan Yıldırım'dan TOBFED'e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Yıldırım'dan TOBFED'e ziyaret
Esenyurtlu işadamı Es Oto ve Es Dürüm Evi Sahibi Hakan Yıldırım, Esenyurt’ta Oto Yıkamacılık yapan firma sahipleri ile geçtiğimiz günlerde Tüyap’ta düzenlenen Tüm Araç Yıkama, Bakım, Otopark, Vale Dernekleri Federasyonu (MAYBAK)’ın stantlarını ziyaret ettiler.

Yılmaz dernekleşeceğiz

TÜYAP Fuarında TOBFED Başkanı Serkan Bakırtaş, Hakan Yıldırım Öncülüğünde, bir araya gelen Esenyurtlu oto yıkama firma sahipleri fikir alış verişinde bulundular. Esenyurt’ta ilki kurulacak olan Oto Yıkma Derneği için kolları Sıvana Hakan Yıldırım ve ekibi çok kısa zaman içinde dernekleşeceklerinin de müjdesini verdi.

Bakırbaş; 2023 yılına kadar 12 Meslek Okulu Açacağız

Daha güçlü bir federasyon için birleşme kararı alan Tüm Araç Yıkama, Bakım, Otopark, Vale Dernekleri Federasyonu (MAYBAK) ile birleşen Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) TÜYAP'ta açtıkları stantta federasyon üyeleri ile yeni projelerini masaya yatırdı. Otomotiv sektörünün STK temsilcilerinden biri olan TOBFED, tüm Türkiye'de işsizler ve eğitimsizler için meslek sertifikalı, nitelikli iş gücü yetiştirilmesi amacıyla uygulanabilir ve çözüm odaklı projeler üretmeye devam edileceği açıklandı.

TOBFED Meslek Okulu, Kadın İstihdamı ve Girişimciliğin Desteklenmesi, Su Tasarrufu ve Geri Dönüşümü gibi projelerin gündeme geldiği buluşma toplantısında TOBFED Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bakırtaş, "Terör örgütleri ve uyuşturucu çeteleri, işsiz eğitimsiz hayata tutunamayan gençlerimizi daha kolay kandırıyor. Biz özellikle eğitimsiz ve işsiz gençlerimize meslek eğitimi vererek onları iş sahibi yapmak, topluma kazandırmak istiyoruz" dedi. Ve ayrıca gelecek hedeflerini açıklayan TOBFED Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bakırtaş, 2023 yılına kadar 12 merkezde 12 tam teşekküllü meslek okulu açmayı planladıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bizim asıl hikâyemiz, asıl gerçeğimiz Türkiye’dirÖnceki Haber

Bizim asıl hikâyemiz, asıl gerçeğimiz Tü...

Çetin Çapan ve Eren Erdem’den KAISİAD’a ZiyaretSonraki Haber

Çetin Çapan ve Eren Erdem’den KAISİAD’a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!