esss

Çetin Çapan ve Eren Erdem’den KAISİAD’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çetin Çapan ve Eren Erdem’den KAISİAD’a Ziyaret
CHP’li Çetin Çapan ve CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem chp İlçe meclis üyeleri ile birlikte Kars Ardahan Iğdır sanayici işadamları derneğini ziyaret ettiler. Ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Orhan Gökçe, kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi.

Başkan GÖKÇE teşekkür etti

Öncelikle hemşeri anlayışı ile derneğimizi ziyaret eden Milletvekilimiz Sayın Eren Erdem ve Bölgemizin tanınınmış işadamı aynı zamanda siyasetçisi Çetin Çapan’a teşekkür ediyorum.  Bizim kapımız bütün hemşerilerimize açıktır.  Ben bir kez daha şahsım ve yönetim kurlumuz adına hepinize bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Çapan; Kim Fetöcü Kim AK Partili Belli değil

Kahvaltıda bir araya gelen Çapan, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa referandumuna ilişkin “hayır” çalışması için KAISİAD yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yaklaşan referandumda herkesin “hayır” demesi gerektiğini anlatan Çapan, AK Parti iktidarını hedef alan açıklamalar yaparken, Esenyurt'a dair de çarpıcı ifadeler kullandı. Kendi siyasi geçmişi üzerinden de örnekler veren Çapan’ın açıklamaları, dernek merkezin de büyük bir dikkatle dinlendi.  Çapan 15 Temmuz da yapılan darbeyi kınarken, bu FETÖ terör örgütünü kimlerin yarattığını da oturup düşünmek gerek dedi. FETÖ dediğiniz 3 tane imamdan oluşuyor bunlara bu gücü devlet içinde kadrolaşmayı kim verdi. Genel Başkanımıza Darbeden kaçıyor diyorlar. O gece Başbakan nereye saklandı hele önce onu açıklasınlar. Şuan da AKP bile bilmiyor kimlerin Ak Partili kimlerin Fetöcü olduğunu yani anlayacağınız böyle keşmekeşlik içindeler. Referandum için 18 madde sunmuşlar ama bunu halka vatandaşa ayrıntılı anlatmamışlar ben bile 18 maddenin 1 ine sıcak bakıyorum ama kardeşim 1 madde içinde evet oyu verilmez ki onun için sandığa gittiğinizde iyi düşünün dedi.

ERDEM; Kars’ta yüzde 60 Hayır Çıkacak

Ardından söz alan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Öncelikler bize kapılarını açan Dernek başkanımız Orhan Gökçe beye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz, ben bölgesel olarak geçen günlerde Kars’a gittim orada çok güzel yürütülen bir ‘HAYIR’ kampanyasının yürütüldüğünü gördüm. Kars il teşkilatı bu anlamda üzerine düşenin oldukça fazlasını yapıyor oradaki gözlemlerim Hayır oyunun yüzde 60 gibi bir oranla çıkacağını düşünüyorum dedi.

Daha sonra söz alan KAISİAD Dernek başkan yardımcısı Sait Üstündağ, Milletvekili Eren Erdem’e bir sor yönelterek Sayın Vekilim peki ülkede Hayır çıkması sonucun da CHP’nin bu süreçten sonraki çalışmaları ne durumda olacak dedi. Soruyu cevaplayan Erdem, tabiî ki Cumhuriyet Halk Partili olarak, Hayır çıktığı zaman Halkımız ve Milletimizle daha iç içe olacağız ülkenin refahı ve huzuru için elimizden ne geliyorsa seve seve yapacağımızı buradan söylemek istiyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakan Yıldırım'dan TOBFED'e ziyaretÖnceki Haber

Hakan Yıldırım'dan TOBFED'e ziyaret

Yerel Basın'dan Emniyete ZiyaretSonraki Haber

Yerel Basın'dan Emniyete Ziyaret

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!