esss

Tahtakıranlıların yeni başkanı Soner Zilek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahtakıranlıların yeni başkanı Soner Zilek oldu
Merkezi Esenyurt’ta bulunan Ardahan İli Göle İlçesi Tahtakıran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri kongreleriyle Soner Zilek’i başkan olarak göreve getirdi.

271 delegeden 142’sinin kongreye katılmasıyla üyelerin oyunun tamamını alarak başkan seçilen Zilek ile birlikte yönetim kadrosunun tamamı da değişti.

‘’ Birlikteliğimizi pekiştirecek işler başaracağız.’’

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Ardahan İli Göle İlçesi Tahtakıran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçimli olarak yapılan genel kurulda Soner Zilek, 142 delegenin tamamını alarak başkan seçildi.  Yapılan seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Soner Zilek: ‘’Derneğimize sunmuş olduğu tüm emek ve katkılarından dolayı başta geçmiş dönem başkanımız, kıymetli büyüğümüz Hacı Doğan Demir’e yürekten teşekkür ediyorum. Kendisinin köylülerimize sunmuş olduğu destek azımsanamaz. Bizler de göreve gelerek elimize aldığımız bu bayrağı daha yukarıya, zirveye çıkarmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Seçilen yeni ekibimiz ile birlikte derneğimizi daha da ileriye götürebilmek için projeler ortaya koyacağız. Öncelikli görevimiz köylülerimiz arasındaki dayanışmayı ve birlikteliği daha sıkı hale getirmek olacaktır. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik de çalışmalar oluşturacağız ve yeni projelerle dün de olduğu gibi bugün de derneğimizin adından en iyi şekilde bahsedilmesini sağlayacağız. Yaklaşan yaz ayı içerisinde köylülerimize yönelik büyük bir organizasyon yaparak birlikteliğimizi pekiştireceğiz. Bundan sonra da birlikteliğimizi pekiştirecek işler başaracağız. Bizlere destek vererek güven duyan siz değerli hemşerilerimize layık olmaya çalışacağız ‘’ açıklamasında bulundu.

Yeni kadro genç isimlerden oluşuyor

Seçimle göreve gelen kadro da tamamen değişti. Yeni seçilen kadronun genç isimlerden oluştuğu gözlemlenirken Başkan Zilek’in yapmış olduğu konuşmasında düzenleyecekleri çalışmalarla Zilek ve ekibinin büyük iddiaları gözlerden kaçmadı.

NURHAN İPEK ÖZYURT

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversiteliler Çocuk ihmal ve istismarına değindiÖnceki Haber

Üniversiteliler Çocuk ihmal ve istismarı...

Başkan Gökçe; ‘’Haklarının farkında olmayan tüketiciler var’’Sonraki Haber

Başkan Gökçe; ‘’Haklarının farkında olma...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!