esss

Ali Atmaca Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Atmaca Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu
Esenyurt’un tanınmış siyasetçisi aynı zamana Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Ali Atmaca, Esenyurt Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

İlçe Binasında yoğun bir kalabalık eşliğinde adaylığını açıklayan Demokrat Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Ali Atmaca, projelerinden ve ilçeye dair düşüncelerinden bahsetti.

Atmaca, Esenyurt’ta bizim en büyük sıkıntımız Devlet Hastanesi. Hastanemiz var ancak nüfusu kalabalık olduğu için yeterli gelmiyor. 500 yataklı ek hizmet binası yapmayı vaat ediyorum. İkinci vaadim ise güzel bir devlet üniversitesi. Sonra okullarımız da öğrencilerimiz 60’ar kişilik sınıflarda eğitim gördüğünü öğrendik. 15’er kişilik sınıflar haline getireceğiz. İlçemizde spor sahalarımız eksik. Spor sahaları yapacağız. Trafiğini rahatlatmak için altgeçit projemiz olacak.

Belediye başkanlığı memurluk değil

Esenyurt’ta 43 mahallemiz var. Her bir mahalleye ek hizmet birimleri kuracağız. Birimlerin başına belediyeden bir görevli atayacağız. Belediye ile muhtarlarımız koordineli olarak çalışacak. Belediye başkanlığı memurluk değil. Cumartesi-pazarım olmayacak. Her hafta sonu bir mahallemize gidip halkımızın sorunlarını dinleyip çözmeye çalışacağım. Göreve geldikten sonra halktan kopuk bir belediye başkanı olmayacağım. Şimdi yeni belediye binası yapıldı. Ancak iş hanı gibi devasa bir yer oldu. Vatandaş sorununu çözmek için geldiğinde asansör beklerken vakitlerini harcıyor. Her kata ayrı bir birim yerleştirildi. Vatandaş işini halledeceğim derken akşam oluyor. Göreve gelirsem eski belediye yerine 3 katlı tüm birimlerin yakın olduğu bir belediye binası düşünüyorum. Vatandaş işini kolay ve engelli vatandaşlarımız için ise erişebilir şekilde halledecek.

Bırakın demokratik bir seçime girelim

Şunu özellikle söylemek istiyorum. Devletin tüm imkânları elinizde ve bunu hoyratça kullanıyorsunuz. Esenyurt da bari bırakın da siyaseti demokratik ve düzgün yollardan yapalım. Adalet ismi geçiyor partilerinde ama seçim yarışında ‘A’sını göremiyorsunuz. Buna cidden üzülüyorum. Esenyurt da görev aldığım süre içerisinde dürüst bir şekilde siyasetimi yapmaya gayret ettim. Şimdi de Demokrat Parti’de siyasi hayatıma devam ediyorum ve ömrüm yettiğince de devam edeceğim.

İşsizlik, istismar, madde bağımlılığı ve sokak hayvanları gibi sorunlar için projelerimizi hayata geçireceğiz.

Genç üniversite mezunu işsiz kardeşlerimiz var. Onları değerlendirmek adına Esenyurt’ta sıfırdan nitelikli bir gençlik merkezi kurup çalışan bir gençlik inşa edeceğiz. Esenyurt’ta yer alan istihdam alanlarıyla görüşüp kendi ilçemizdeki gençlere öncelik verilmesi sözünü alacağız. Daha önce de bahsetmiştim. Mahallelerimize kurduğumuz birimlerle işsiz gençlerimize ulaşıp mezun oldukları bölümlere göre kendilerini istihdam edeceğiz.

Gençleri madde bağımlılığından kurtarıp istihdam sağlayacağız

Madde bağımlılığı her yerde olduğu gibi Esenyurt’ta da ciddî bir sorun. Bunun için de rehabilitasyon merkezleri kurup, istihdam edeceğimiz sosyal hizmet uzmanları ile gençlerimizi rehabilite edeceğiz. Kendilerini uygun işlerde istihdam edip onları böyle bir hayata mahkûm etmeyeceğiz. İnşa edeceğimiz sosyal tesislerimizde kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacağız. Gençlerimizi kazanacağız. Onları gerçekten çok seviyor ve değer veriyorum. Kadınlarımız için ise kadın sığınma evlerimizin sayısını arttırıp yine kendilerini uygun işlerde istihdam etmeyi düşünüyorum. Başımızın tacı kadınlarımıza ayrıca önem veriyorum.

Esenyurtlu vatandaşlarımızdan tek ricam var. Artık bu yönetimi değiştirelim. Değişimin şart olduğunu söylüyorum. Esenyurt seçmeni bunu yapabilir. Ben de Demokrat Parti adayı olarak neler yapabileceğimi göstereceğim. Türkiye 2 Parti’den ibaret değil. Esenyurt’ta Kıratımızı şahlandıralım e Esenyurt’u ittifaklara mahkûm etmeyelim ifadeleri kullandı.

Atmaca, Belediye Başkanı olarak seçilmem halinde tüm Esenyurtlu vatandaşlarımızın derlerine ortak olmak ve çözüm bulmak için çalışacağım aynı zamanda Esenyurt ilçemizde bulunan Erzurumlu hemşerilerimin’de desteklerini ve bir hemşerileri olarak yanımda olmalarını isterim diye konuştu.

Veysel Uçar’dan Atmaca’ya tam destek

2024 Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den Esenyurt Belediye Başkan Aday adayı olan Veysel Uçar, yaptığı açıklamada Kendisi ile yol yürümekten gurur ve onur duyduğum sevgili başkanım Ali Atmaca’ya desteğim tamdır. Bu meşagatli yolda asla yalnız bırakmayacağım dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!Önceki Haber

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli o...

Ardahan’da aday tanıtımında AK Partililer salona sığmadıSonraki Haber

Ardahan’da aday tanıtımında AK Partilile...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!