esss

Ardahan’da aday tanıtımında AK Partililer salona sığmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan’da aday tanıtımında AK Partililer salona sığmadı
AK Parti Ardahan İl Teşkilatı Başkanlığı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için belediye başkanı adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Adaylar birlik ve beraberlik mesajı verirken salondaki yoğunluk dikkat çekti

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için belediye başkan adayları tanıtım Programına AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Ardahan Milletvekili Kaan Koç,  İlçe başkanları, teşkilat üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları, Kadın kolları. Belediye Başkan aday adayları, aynı zamanda Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, Göle ilçe belediye başkan adayı İlhan Gültekin, Çıldır ilçe belediye başkan adayı Kemal Yakup Azizoğlu, Posof ilçe belediye başkan adayı Cahit Ulgar,  Köprülü belde belediye başkan adayı Yücel Akkoç, Hanak ilçe belediye başkan adayı  Erdal Kurukaya ve Damal ilçe belediye başkan adayı  Emrah Kenciçin katılım sağladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Dünyanın bir köşesinde mazlumun gözyaşı akıyorsa, bir yetimin kanı dökülüyorsa, bir zulüm söz konusu ise bu coğrafyanın sesi yeryüzüne yükseliyor. O nedenle Türkiye'nin daha güçlü olması lazım." dedi.

Yenişehirlioğlu, Ardahan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen partisinin "Ardahan Aday Tanıtım Toplantısı"nda, birlikte hareket etmenin sonucunda Ardahan ve Türkiye'nin kazanacağını söyledi.

Ardahan kısa sürede sevgisini kazanan adından övgü ile söz ettirten Milletvekili Kaan Koç, Ardahan İl ve İlçeleri Belediye Başkan Adayları, Aday Tanıtım Toplantısına Katılım Sağladık.  Teşkilatlarımız ve Vatandaşlarımızın Heyecanı Gücümüze Güç Kattı. Birbirinden Kıymetli Belediye Başkan Adaylarımıza Gönülden Başarılar Diliyorum ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Atmaca Esenyurt Belediye Başkan Adayı olduÖnceki Haber

Ali Atmaca Esenyurt Belediye Başkan Ad...

İstanbul’un kilit ilçesi Esenyurt'ta: CHP adayını belirleyemedi!Sonraki Haber

İstanbul’un kilit ilçesi Esenyurt'ta: C...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!