esss

Esenyurt’ta 19 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta 19 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu
Esenyurt ‘ta yaşayan 19 yaşındaki Yusuf Aslan otel odasında ölü bulundu. Annesine attığı mesajda "Bu mesajı gördüğünde ölmüş olursam, polise ver mutlaka. 'Sorumlusu Ömer' de'' dedi.

Esenyurt ilçesindeki bir otel odasında tabanca ile kafasından vurulmuş bir kişi ölü bulundu. Ölen kişinin 19 yaşındaki Yusuf Aslan olduğu belirlendi. Aslan'ın annesine gönderdiği mesajında, "Mesajı gördüğünde ölmüş olursam polise ver mutlaka. Sorumlusu Ömer" dediği öğrenildi.

DHA'da yer alan habere göre, anne ve babası ayrı olan 19 yaşındaki Yusuf Aslan, annesi ile birlikte Silivri'de yaşıyordu. Aslan ailesine Esenyurt'ta işe girdiğini ve orada ev tuttuğu söyleyip evden ayrıldı. 20 gündür ailesinden ayrı yaşayan Aslan, gece saat 03.26'da annesine, "Ölmeyi düşünüyorum sürekli" yazılı bir mesaj gönderdi. Sabah uyandığında mesajı gören anne, polis ekiplerine giderek ihbarda bulundu. Kayıtlardan Aslan'ın en son girişinin salı günü yapıldığı fakat çıkışının verilmediği otelin bilgisini alan asayiş büro ekipleri, Esenyurt Gökevler Mahallesi'ndeki otele gitti. Ekipler Aslan'ı kaldığı odada kafasından tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Olay yerine Cinayet Büro ve kriminal ekipleri sevk edildi. Yüzünde darp izleri görülen Yusuf Aslan'ın cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

'SORUMLUSU ÖMER' YAZILI BİR MESAJ GÖNDERDİ

Yusuf Aslan annesine gönderdiği mesajda ölüm sebebinin uzun süredir tanıdığı ve yanında çalıştığını söylediği Ömer A. olduğunu belirterek, "Bu mesajı gördüğünde ölmüş olursam, polise ver mutlaka. 'Sorumlusu Ömer' de" dediği öğrenildi.

'BAŞKA ANNELERİN YÜREKLERİ YANMASIN'

Anne Havva Kenar, "Çocuğuma ulaştım dün gece aradım aradım döner bana diye, sesi çıkmayınca jandarmaya karakola koştum. Başka annelerin yürekleri yanmasın. Benim yavrum askere gidecekti. Daha yüzünde sakalı yoktu, 19 yaşındaydı" diye konuştu.

Dayı Adem Kenar ise, "Annesi Yusuf Mert'e ulaşamıyorum mesaj atmış deyince biz direkt polise gittik, oradan bizi jandarmaya yönlendirdiler. Jandarmada 1 saat bekledikten sonra burada olduğunu öğrendik. Giriş çıkışlar burada yapılmış. En son ayın 7'sinde girmiş ama çıkış yapmamış olarak görünüyor. Biz de o yüzden direkt buraya geldik" ifadelerini kullandı. Polisin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan peş peşe İstanbul uyarısı!Önceki Haber

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan peş peşe İ...

Büyükçekmece Kur’an kursundaki dayakçı görevli tutuklandı!Sonraki Haber

Büyükçekmece Kur’an kursundaki dayakçı g...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!