esss

İş Arayanlar bu haber sizin için

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Arayanlar bu haber sizin için
Esenyurt’ta uzun süredir iş ve işçi istihdamında hizmet veren Emek İnsan Kaynakları, sizleri iş sahibi yapmaya devam ediyor.

Emek İnsan Kaynakları, Yönetim kurulu başkanı Yaşar Cızlak,  Şirket hakkında şu ifadelere yer verdi. Cızlak;  firmalara sahip oldukları insan kaynakları gücünü fark etmeleri, yüksek niteliğe sahip ve kurum kültürlerine uyum sağlayabilecek kişileri organizasyonlarına katmaları ve elde tutmaları için çözümler geliştirir. Organizasyonların karşılaştıkları ya da karşılaşabilecekleri problemlerin saptanması ve çözümlenmesi aşamalarında danışmanlık hizmetleri verir.

Emek İnsan Kaynakları sahip olduğu gücünü, insan kaynakları danışmanlığı alanındaki çeyrek yüzyılı aşkın tecrübesinden ve sadık müşterilerinden alır. Bugüne kadar 2.000’den fazla firma, insan kaynakları alanındaki ihtiyaçlarını Emek İnsan Kaynakları’nın sunduğu yenilikçi çözümlerle karşılamıştır.

İstanbul’un birçok ilçesinden gelen taleplere de rahatlıkla çözüm üretebilen Emek İnsan Kaynakları, dinamik ile müşterilerine etkili ve hızlı hizmet sağlar. İddialı veri tabanı, referansları ve hizmet anlayışı Emek İnsan Kaynakları’niı sağlam ve sürekliliğe dayanan geçmişinin izlerini taşır.

Uluslararası standartlar ile yerel deneyimlerin sentezinden oluşan hizmet anlayışı ile müşterilerine özel esnek çözümler üretir. Tüm işletmelerde insan kaynağının güçlenmesini hedefler. İnsan Kaynakları alanındaki değişim ve gelişimde öncü rol oynayan, insan kaynakları verimliliğinin arttırılmasında etkin işleve sahip, uluslararası rekabeti ve evrensel başarı kriterlerini kendine rehber edinmiş bir firma olmak vizyonuyla hareket eder.

Emek İnsan Kaynakları, projelerin gerektirdiği eşgüdüm, ofisler arası sinerji ve yakın takip yaklaşımı ile, müşterilerinin “hayatını kolaylaştırır’’ dedi.

Yaşar Cızlak Şirket ve firmalarla alakalı nasıl çalıştıkları hakkında da bilgi verdi; Emek İnsan Kaynakları olarak Öncelikle firmanızın süreçlerini analiz ediyoruz. Ardından, mevcut pozisyonlarınıza uygun potansiyel adayı belirlemek için tecrübeli ekibimiz ile çalışmalarımıza başlıyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz analizler sonucunda hazırladığımız raporlarımız ile firmanız için doğru yeteneğe ve tecrübeye sahip, firmanızın ihtiyaçlarına en uygun kişisel özelliklere sahip adayları raporluyoruz.

Sektörel Pozisyon Analizi ile iş ortaklarımıza özel olarak beklentiye uygun proje bazlı çalışmalar gerçekleştiriyor ve derinlemesine bir istihbaratı gizlilik içinde sağlamayı prensip ediniyoruz. Personel ihtiyacı olan şirketlere ve firmalara elaman tedariğinide en hızlı bir şekilde sorunsuzca veriyoruz ifadelerini kullandı.

HİZMET VEDİĞİMİZ İŞ KOLLARI:  Lojistik Hizmetleri, Tekstil Hizmetleri, Sanayi Sektörü Hizmetleri, Bordrolama Hizmeti, İK Danışmanlık Hizmetleri, Gıda Hizmetleri, Temizlik Hizmetleri, Özel Danışmanlık Hizmetleri, Servis ve Personel Taşımacılığı, Dönemsel Personel Tedariki

NOT: İŞ BAŞVURUSU İÇİN BİZİ 7/24 ARAYABİLİR VE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ..

Adres: Doğan Araslı Bulvarı, Örnek İş Merkezi, Kat:3 No:60 Esenyurt / İstanbul

GSM: 0533 290 3201 TEL: 0212 596 6363

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Eski eşten ahlaksız paylaşımlar! Hayatını zindana çevirdiÖnceki Haber

Esenyurt'ta Eski eşten ahlaksız paylaşım...

Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü Haftada 2 Bin Kişiye ev ve işyerinde aşı yapıyorSonraki Haber

Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü Haftada 2...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!