esss

Özyurtlar’dan Taşova Kulübüne destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özyurtlar’dan Taşova Kulübüne destek
Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Tamer Özyurt’u ziyaret eden Taşova Hentbol Kulübü Yönetimi, destek sözü aldı.

Ziyarete bölgemizin tanınmış iş adamı Osman Kabak, Taşova Hentbol Kulübü Başkanı Ömer Sayar, Kulüp Menajeri Sercan Şenel, Taşova Dernekler Başkan Yardımcısı Duran Kaplan katıldı.

“Taşova, ülkemizi dünyaya tanıtıyor”

Ziyarette ilk olarak kulübün kurulmasından bu zamana dek gerçekleştirdiği başarılara değinen Kulüp Menajeri Sercan Şenel; ”Kulübümüz 2008 yılında kuruldu. Kulüp Başkanlığı ve Antrenörlüğü yaptım. Takımın adı Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Spor Kulübüdür. Taşova Yatılı Bölge okulundaki öğrencileri altyapılarda faaliyet göstermesi ve yoksul öğrencilerin kendini ifade etmesi, hobi edinmesi adına bu kulübü kurduk. Kulübümüz 2008, 2009, 2010 yıllarında altyapılarda faaliyet gösterdi. 2011 yılına kadar bu süreç devam etti. Bu süre zarfında Yatılı Bölge okulundaki çocuklarımız Türkiye 3’ler, Türkiye 4’ler, Grup 1’de dereceler yaptıktan sonra 2011’de çocuklarımızın hepsi liseye geçti. Biz de dedik ki bu çocuklarımızın 1. Lig B klasmanında boy göstermesi lazım. Ardından Hentbol Federasyonuna başvurduk ve başvurumuz kabul edildi. 2011 yılında B klasmanında şampiyon olduk. Buradan mütevellit A klasmanına yükseldik. Bu sefer A klasmanını 3. Bitirdik. Süper Lige 2 takım çıkıyordu. Biz o sene 3. Olduğumuz için çıkamadık. Ertesi sene dışarıdan 8-9 oyuncu takviyesi yaparak ligi 2. Bitirip Süper Lige çıktık. Süper lige çıktığımızda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Genel Müdürlüğümüz, Belediyemiz, Kaymakamlığımız el ele verdik ve ligi 4. Bitirdik. 2015-2016 sezonunu ise 3. Bitirerek Avrupa Challenge Kupası’na katılmaya hak kazandık. Ülkemizi artık dünyaya tanıtacağız” diyerek kulüp hakkında bilgi verdi.

“Başarılarınız daim olur inşallah”

Gerçekleşen ziyarette Tamer Özyurt ise Kulüple ilgili görüşlerini yöneticilerle paylaşırken “Bu tür kulüplerin her zaman arkasında durmalıyız’ diyerek desteğini iletti. Özyurt “Hentbol ülkemizde popüler bir branş olmamasına rağmen elde ettiğiniz başarı takdire şayandır. Taşova nüfusa da aşağı yukarı 15-20 bin kişi arasındadır. Bu kadar küçük bir ilçenin ülkemizi dünyaya tanıtması muazzam bir olaydır. Spor gönül işi ve görüyorum ki sizde bu işe gönül vermişsiniz başarılarınız daim olur inşallah” şeklinde konuştu.

“İnşallah şampiyon olacağız”

Taşova Hentbol Kulübü Başkanı Ömer Sayar ise 2015-2016 sezonunu 3’üncü bitirdiklerini belirterek; “Avrupa Challenge Kupası’na katılmaya hak kazandık. Ülkemizi artık dünyaya tanıtacağız. Bu yüzden alacağımız tüm destekler bizim için çok önemli. Tamer beyin bizleri kırmayarak, destek olacağını ifade etmesi son derece memnun edici oldu. Bizler de Taşova Hentbol Kulübü olarak elimizden geleni yaparak şampiyon olacağız inşallah” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta 190 YaşındaÖnceki Haber

Zabıta 190 Yaşında

Esencan 3'üncü yıl dönümünü kutluyorSonraki Haber

Esencan 3'üncü yıl dönümünü kutluyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!