esss

Esenyurt’ta 15 saatlik intihar girişimi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta yabancı uyruklu psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişinin, 22 katlı binanın 11’inci katındaki intihar girişimi çevredeki duyarsız vatandaşların eğlencesine dönüştü.

Uzun süren intihar girişimi sırasında kimisi çekirdek yiyip ‘Atla’ diye tezahürat yaptı, kimisi muhabirleri taklit etti, kimisi de şahsın gözüne lazer tuttu. Şahıs 15 saat sonra polis tarafından kurtarılarak emniyete götürüldü.

Olay, Esenyurt Kıraç’ta dün sabah 05.00 sıralarında saatlerinde başladı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs 22 katlı binanın 11’nci katındaki balkona çıktı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Şahıs saatlerince çıktığı balkonda müzakereci polisler tarafından ikna edilmek için uğraşıldı.

ÇEKİDEK YİYİP, 'ATLA' DİYE TEZAHÜRAT YAPTILAR

Saatler boyunca balkonun korkuluklarından aşağıya sarkan adamı çevredeki vatandaşlar ise film izler gibi izledi. Vatandaşlar soğuk havaya aldırmadan olayı cep telefonu ile görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. İkna çalışmalarının uzun sürmesi çevrede bulunan bazı vatandaşların eğlencesine dönüştü. Bazı gençler çekirdek alarak olayı film izler gibi izleyip ‘Atla’ diye tezahürat yapması dikkat çekti.

GÖZÜNE LAZER TUTTULAR

Yaşanan olayda bazı duyarsız vatandaşların yaptıkları, kendilerince oyun olan hareketler görenleri şaşkına çevirdi. İkna çalışmaları sırasında zaman zaman balkondan aşağıya sarkan kişinin gözüne çevrede bulunan bir kişi lazer tuttu. Şahsın lazerden etkilenmemesi faciayı önledi.

15 SAAT SONRA POLİS KURTARDI

Balkondaki kişiyi ikna etmek için uzun süre uğraşan polis ekipleri, ikna etmeyi başaramadı. 15’inci saat içinde şahsın balkondan tekrar sarkması üzerine kahraman polis memuru, hızlı bir şekilde hareket ederek bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakalayıp balkona aldı. İntihara kalkışan kişiyi sakinleştiren polis ekipleri, daha sonra binadan çıkartarak polis merkezine götürüldü.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Başkan Karatay: Esenyurt’ta Herkes ağa olmuş!Önceki Haber

Başkan Karatay: Esenyurt’ta Herkes ağa o...

Kılıçdaroğlu Suriyeliler için tarih verdi! "Davulla zurnayla göndereceğiz"Sonraki Haber

Kılıçdaroğlu Suriyeliler için tarih verd...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!